HTML

CriticalMass 2008.04.22.

DZSUNGEL- kultúrkalandok

A RádióMI Dzsungel című műsorának blogjára tévedtél; azaz kultúrkalandok Bóna Enikővel és Friedrich Utával. Vendégek és érdekességek a világ minden tájáról, csütörtökönként 16 órától. (Ismétlés vasárnap 14 órakor). Itt az éppen aktuális adásról szóló rövid összefoglalónkat olvashatod, sok illusztrációval. www.radiomi.hu (Szegeden FM 89,9)

Friss topikok

Linkblog

2008.03.02. 21:53 uttam

Premier

Sziasztok!

2008. február hónapjának 21. napján megvolt a DZSUNGEL- kultúrkalandok debütáló adása. Volt szó a műsorvezetőkről (azaz rólunk), a szignálban szereplő előadókról (Richard Bonáról és Samandar Manganiarról) illetve a One World Projektről.


A Dzsungel célja az autentikus népi kultúrák bemutatása. Hiszünk abban, hogy nincs jó vagy rossz- csak más van. Különbözőek vagyunk, de ez így szép! Az előítéletek többnyire a tudatlanságból fakadnak, mi ezért törekszünk a világ minél teljesebb bemutatására. De szétnézünk majd a saját házunk táján, azaz időről időre a magyar kultúráról is szó lesz. Foglalkozunk vallással, népszokásokkal, életmóddal, gasztronómiával, népi művészetekkel.

Ezúttal - az Ausztrália Party kapcsán- sok mindent megtudtunk a digeridoo-ról és az aboriginál kultúráról. Beszélgettünk a Gudanjabro együttessel is, akik tök jófejek voltak! Köszi Jana és Balázs! :)

Volt egy kis technikai malőr, és nekünk is új még ez a helyzet- de igyekszünk hétről hétre érdekes témákat elővenni a legkülönbözőbb tájakról- hallgassatok MInket! www.radiomi.hu


Üdv,
a Dzsungel-lányok

1 komment

Címkék: ausztrália dzsungel rádiómi kultúrkalandok gudanjabro aboriginál digeridoo


A bejegyzés trackback címe:

https://dzsungel-kulturkalandok.blog.hu/api/trackback/id/tr24362658

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zsuzsi 2008.03.04. 12:33:28

hajrá lányok, szuperek vagytok!
süti beállítások módosítása