HTML

CriticalMass 2008.04.22.

DZSUNGEL- kultúrkalandok

A RádióMI Dzsungel című műsorának blogjára tévedtél; azaz kultúrkalandok Bóna Enikővel és Friedrich Utával. Vendégek és érdekességek a világ minden tájáról, csütörtökönként 16 órától. (Ismétlés vasárnap 14 órakor). Itt az éppen aktuális adásról szóló rövid összefoglalónkat olvashatod, sok illusztrációval. www.radiomi.hu (Szegeden FM 89,9)

Friss topikok

Linkblog

2010.01.03. 13:32 uttam

Halogatott folytatás

Kedves olvasó-hallgatók! (Látom, hogy van még ilyen

...és ez bizonyítja, hogy megérte a bloggal dolgozni.) Talán nem mondok újat: kudarcba fulladt a dokumentálási kísérlet. Sokáig reménykedtem benne, hogy fel tudom támasztani ezt a fórumot... De lassan feladtam; nem bírok mindent egyedül.  Vendég leszervezése, műsorvezetés, zene válogatása, technikai keverés... Sajnálom,  hiszen ettől a Dzsungel nem állt meg: hétről hétre érdekes vendégekkel beszélgetek! Mostanában többnyire angolul. (Blogolnivágyó önkéntesek, jelentkezzetek!) Hallgassátok továbbra is élőben csütörtökönként 4-kor, vagy keressétek az ismétlést vagy az archívumot. www.radiomi.hu, Szegeden az FM 89.9 -en.

Témajavaslatokat pedig ide vagy a Rádió MI elérhetőségeire várok!

Még egy hírem van: hamarosan elköltözöm Madridba, és kacsintgatok Oslo, majd Berlin felé is... Tervek szerint a műsor továbbra sem szünetel: kinti szabadrádiókban szeretném megszerkeszteni és hazaküldeni. Hogy ez sikerül-e, az még a jövő zenéje. Azonban elkezdtem írni egy privát blogot az élményekről, tapasztalatokról. Ígérem hogy mind a bejegyzéseket, mind a képeket folyamatosan frissíteni fogom! Becsszó! Fogadjátok szeretettel:www.varazsszonyeg.blog.hu

Szólj hozzá!

Címkék: madrid berlin dzsungel szabad rádió oslo kultúrkalandok rádió mi interkulturális kultúraközi közösségi rádió


A bejegyzés trackback címe:

https://dzsungel-kulturkalandok.blog.hu/api/trackback/id/tr831641670

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása