HTML

CriticalMass 2008.04.22.

DZSUNGEL- kultúrkalandok

A RádióMI Dzsungel című műsorának blogjára tévedtél; azaz kultúrkalandok Bóna Enikővel és Friedrich Utával. Vendégek és érdekességek a világ minden tájáról, csütörtökönként 16 órától. (Ismétlés vasárnap 14 órakor). Itt az éppen aktuális adásról szóló rövid összefoglalónkat olvashatod, sok illusztrációval. www.radiomi.hu (Szegeden FM 89,9)

Friss topikok

Linkblog

2008.10.04. 11:20 uttam

SZINes szünet...

Agusztus második felében elmaradtak a műsorok: egyrészt személyes kikapcsolódás céljából, másrészt feláldozva a fesztivál-rádiózás oltárán. Augusztus 27 és 30 között napi 8 órában zajlott az élő közvetítés a Szegedi Ifjúsági Napokról, rengeteg hangulatjelentéssel és érdekesnél érdekesebb beszélgetésekkel. Az itt készült anyagokat hamarosan le lehet tölteni, innen. Közben öregedtem is, amit természetesen megünnepeltünk. És mindez képekben: 

merthogy volt torta-alakja is ám...! :D

amikor először hallok a sörkollektorról...


...és amikor kora hajnalban a riksás srácokkal beszélgetünk


Henna-Katica rulez!


...mert picit MI mind bogarasok vagyunk.

mi... Rádió MI! 

Szólj hozzá!

Címkék: katica riksa szegedi ifjúsági napok szin 2008 rádió mi sörkollektor


A bejegyzés trackback címe:

https://dzsungel-kulturkalandok.blog.hu/api/trackback/id/tr72695611

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása