HTML

CriticalMass 2008.04.22.

DZSUNGEL- kultúrkalandok

A RádióMI Dzsungel című műsorának blogjára tévedtél; azaz kultúrkalandok Bóna Enikővel és Friedrich Utával. Vendégek és érdekességek a világ minden tájáról, csütörtökönként 16 órától. (Ismétlés vasárnap 14 órakor). Itt az éppen aktuális adásról szóló rövid összefoglalónkat olvashatod, sok illusztrációval. www.radiomi.hu (Szegeden FM 89,9)

Friss topikok

Linkblog

2008.10.04. 11:27 uttam

Újabb "pihenő" - a BNV és India bűvkörében

Dolgoztunk kérem, dolgoztunk!

 

Szeptember második hetében szintén elmaradt az adás. A Rádió MI stábjának két tagja is képviseltette magát a Budapesti Nemzetközi Vásáron, ahol az indiai nagykövetség (pontosabban az ITPO) alkalmazásában tolmácsoltunk Szabó Zsuzsival. Azt hiszem, életre szóló élményekkel gazdagodtunk, és jópár dolgot megtudtunk az indiai kultúráról. Talán nem volt hiába, remélem, ebből még a Dzsungel is profitál majd.

Ízelítő a hangulatból:

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: india bnv dzsungel rádió mi itpo


A bejegyzés trackback címe:

https://dzsungel-kulturkalandok.blog.hu/api/trackback/id/tr88695619

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása